Het NSE Team

NSE Dynamicals werd een aantal jaren geleden opgericht door Prof. Dr. Nico Schraag (1948). Het gaat bij Nico Schraag en dus bij NSE Dynamicals om de juiste benadering van hoe doelen te stellen, welke procedures te hanteren om verbeterprocessen te bewaken en hoe communicatie over en weer te versterken.

Nico Schraag: "De wereld (en markt) waarin wij leven is complexer dan ooit. Besturen en leiding geven is leven met risicoprofielen, erop anticiperen en flexibel zijn. Vertrouwen opbouwen, empathie ontwikkelen en voortdurend bereid zijn je aan te passen aan de eisen van de markt betekent werken aan je voorsprong en het verbeteren van je concurrentiepositie."

Nico werkt sinds korte tijd samen met Joop van der Knaap, een andere veteraan uit de zakenwereld. Samen beschikken zij over een zeer lange ervaring in het zakenleven, levenswijsheid en een enorm netwerk waarmee zij klanten van NSE Dynamicals in alle branches kunnen helpen.

Samen wel eens genoemd "Benidorm Bastards", maar horen liever "Marbella Masters"

Prof. Dr. Nico Schraag (1948)

Prof. Dr. Nico Schraag studeerde, na het volgen van middelbaar onderwijs, onder andere "Applied Behavioral Sciences" met als hoofdvak "Psychologie van der Interactie" en als bijvak Marketing Communicatie aan de universiteit UCLA te Los Angeles. Hij promoveerde op het onderwerp "Interactionele- en paradoxale communicatie in situaties van functioneren onder spanning en toenemende druk"
Nico is adviseur en trainer. Hij combineert de nieuwste trainingsmethoden en communicatie-inzichten met een aantoonbare brede praktijkervaring.Nico is enthousiast, gedreven en doelgericht. Hij ondersteunt u zowel in het ‘wat’ als in het ‘hoe’. Dat laatste wordt steeds belangrijker.
Nico ontwikkelt maatwerk begeleidingstrajecten gericht op u als persoon. Tijdens de trainingen is hij origineel en zet u aan tot denken en handelen. Hij let op hoofdlijnen en komt ook met belangrijke details, bijvoorbeeld als het erom gaat uw ‘persoonlijke performance’ te verbeteren.
Nico Schraag is ook spreker en inleider voor grotere groepen. Hij spreekt over vele management en communicatie vraagstukken vanuit zijn expertise, in 28 jaar praktijk opgebouwd. Klik hier om Nico aan het werk te zien.
Contact met Nico:

email: nico@nicoschraag.nl

tel:   +31 (0) 6 53 202 417

Joop van der Knaap (1946)

Na een studie aan de HTS elektrotechniek in Utrecht zette joop al in 1986 zijn eerste stappen in de IT markt die toen nog echt in opkomst was. Computers waren groot en duur en waren in prestaties niet te vergelijken met de huidige techniek. In zijn IT carrière heeft Joop een aantal Amerikaanse IT bedrijven vanuit Nederland opgestart en uitgebouwd tot internationale ondernemingen.
In 1989 ontwikkelde hij een Business management training waarin hij IT bedrijven leerde om vanuit verkoop en support filosofie om te gaan met grote Top 100 bedrijven.
Dit was ook het begin van zijn carrière als zelfstandig ondernemer. In de jaren daarna heeft Joop een groot aantal MKB bedrijven in diverse branches begeleidt met groei, professionalisering van de organisatie en schaalbaarheid. Ook heeft hij zelf een aantal bedrijven opgezet.
Joop houdt zich voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in communicatiestrategie en combineert deze met zijn uitgebreide netwerk om MKB ondernemers te begeleiden bij het bedenken van succesvolle concepten en kansen.
Contact met Joop
email: joop@nicoschraag.nl
tel:   +31 (0) 6 16 768 585