Meer over de NSE Succesformule

Deze NSE Succesformule werkt vanuit  drie A’s: Awareness, Assessment en Ability

 

Waardoor: organisaties en hun medewerkers gemotiveerder, effectiever en met meer (v)aardigheden doen functioneren.

Waardoor: interne en externe relaties met Stakeholders zich optimaal ontwikkelen en het rendement van de onderneming wordt gemaximaliseerd.

Waardoor: Winst en continuïteit van de onderneming wordt geoptimaliseerd

 

 

Het start bij “het beginsel van ondernemerschap”… ‘Awareness’….

Veel (startende) ondernemers zijn goed in hun vak en kiezen voor het ondernemerschap omdat de vrijheid van handelen voor hen vaak de voornaamste reden is om voor je zelf te willen beginnen…

De vraag dringt zich daarbij dan wel op: heb jij als ondernemer die kwaliteiten: competenties en eigenschappen welke hem geschikt maken om een succesvol ondernemer te worden? Of beschik je zelf al over de 7 belangrijkste factoren die leiden tot natuurlijk motiverend leiderschap, charisma en succes?

Hoe meet je nou: ‘ondernemers DNA’ ?… kan dat met iets wat aantrekkelijker is dan de gebruikelijke Assessments?….

Door het meten van de Persoonlijkheidsstijl in relatie tot het type onderneming waarmee de (startende) ondernemer zich presenteert, wordt door middel van onze unieke Drijfveren Analyses geanalyseerd hoe je als ondernemer  scoort op Gedragsstijl, Communicatiestijl en Motivaties of drijfveren. Dit leidt tot beknopte en duidelijke feedback over de belangrijkste mix van kwaliteiten, motieven, manier van omgaan met personeel en opdrachtgevers en beweegredenen waardoor de ondernemer kiest voor het ondernemerschap. Met behulp van de Analyses wordt vastgesteld welke begeleidingsvormen het eerst nodig zijn om jou als ondernemer en je team duurzaam succesvol te maken en te houden.

 Hoe optimaliseer je vanuit informatie …Ability…

De metingen van Persoonlijkheidsstijl, Communicatiestijl en Motivatiepatronen en de unieke programma’s welke we in de vorm van Masterclasses bieden, geven aan met welke complementaire persoonlijkheidstypen de ondernemer zijn team dient te versterken om succesvol te worden en te blijven!

NSE realiseert dit door 1) ‘Perio-coaching‘ , permanente begeleiding in overleg: in de vorm van eens per maand of een keer driemaandelijks van de ondernemer en 2) in de vorm van Masterclasses voor de medewerkers van je onderneming. Gebaseerd op de individuele stijlfeedback per medewerker. Dus in plaats van klassikaal massa benadering neemt ieder deel aan een Masterclass waarin sprake is van veel aandacht voor de individuele deelnemer in de groep

Programma’s waarin we op regelmatige basis jou als ondernemer en je team begeleiden bij het ontwikkelen van  managementinzichten en -vaardigheden die zo broodnodig en noodzakelijk zijn om je onderneming en je medewerkers zo effectief  te doen functioneren zodat maximaal rendement uit elke ‘vrouw vent en tent’ ontstaat.

Onze ervaring garandeert uw resultaat! Door middel van verrassend praktische korte aanplaksessies, die garantie geven voor resultaat!

Meer weten over hoe de NSE Succesformule jou kan helpen?

Neem dan contact met Nico Schraag via 06 53 202 4197  of  Joop van der Knaap via 06 16 767 8585.

Je kunt ook ons contactformulier gebruiken